Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Brecheisen Business Boxing 2024

Op vrijdag 10 mei 2024 vond het spectaculaire Brecheisen Business Boxing evenement plaats op het iconische Fort bij Vechten in Bunnik. Voor deze bijzondere gelegenheid werd het historische fort omgetoverd tot een waar BOKSTIVAL, compleet met de luxe en charme die dit evenement zo uniek maakt. Bekijk hier de aftermovie en herbeleef de hoogtepunten van deze onvergetelijke avond!

Wat is Brecheisen Business Boxing?

Brecheisen Business Boxing is het grootste boks- en netwerktraject voor managers en ondernemers in de regio Utrecht. Dit evenement wordt georganiseerd door De Nederlandse Boksbond en BHG, en mede mogelijk gemaakt door Brecheisen Bedrijfsmakelaars en Nefkens. Het is dé gelegenheid voor ambitieuze professionals om zichzelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen, terwijl ze tegelijkertijd waardevolle zakelijke contacten opdoen.

Het traject: 3 maanden volledig commitment

Ondernemers, directeuren, CEO’s, CFO’s en managers (zowel mannen als vrouwen) die niet bang zijn voor een uitdaging, kunnen zich aanmelden voor dit intensieve traject. Gedurende drie maanden wordt er volledige inzet verwacht: minstens twee keer per week trainen en investeren in de groepsdynamiek. De deelnemers, die variëren in leeftijd van 21 tot 55 jaar, hebben geen eerdere ervaring als wedstrijdbokser.

Waarom deelnemen?

Brecheisen Business Boxing biedt een unieke kans om:

  • Je fysieke en mentale grenzen te verleggen
  • Nieuwe zakelijke connecties te maken en je netwerk uit te breiden
  • Deel te nemen aan een exclusief en luxueus evenement in een historische setting
  • Deel uit te maken van een gemotiveerde en diverse groep professionals

Het evenement op Fort bij Vechten was een avond vol energie, competitie en netwerkmogelijkheden. De combinatie van sport en business in zo’n unieke omgeving maakt Brecheisen Business Boxing een ervaring die je niet wilt missen.

Heb jij altijd al eens voor het grote publiek de boksring willen betreden onder toeziend oog van professionals en met support van zakenrelaties en collega’s? Wil jij ervaren wat deze manier van netwerken voor jouw bedrijf en ontwikkeling kan betekenen? Klik op deze link en laat je gegevens achter. Zo wordt je als eerste op de hoogte gesteld van de start van een nieuw seizoen.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape